Depressiviteit en magnesium

Depressie is een psychische stoornis waarbij je gedurende een periode neerslachtige bent en het plezier verliest in je dagelijkse activiteiten. Steeds meer mensen kampen met depressieve gevoelens.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een depressie vaak een tekort aan magnesium hebben. Niet zo vreemd als je bedenkt dat magnesium gunstig is voor een geestelijke balans en gemoedstoestand. Magnesium ontspant en is betrokken bij honderden lichaamsprocessen, waaronder de aanmaak van energie, ons waak/slaap ritme en ons concentratievermogen.

Aanvulling van magnesium kan dus behulpzaam zijn als u depressieve gevoelens heeft. Verwacht daarbij geen wonderen, het is geen medicijn speciaal gericht om iets te onderdrukken of juist op te wekken, maar een natuurlijk mineraal dat bijdraagt aan de harmonie in lichaam en geest.

Aanbevolen producten:

  • Zechsal zelfdiagnosepakket - Bestel nu!
  • Zechsal combi of combi XL (magnesiumolie) - Bestel nu!
  • Magnesiumkristallen voor bad of voetenbad - Bestel nu!


Wat is Zechsal magnesium?

Zechsal magnesium is een natuurproduct. Het wordt gewonnen vlakbij Veendam, is 250 miljoen jaar oud en komt van 1600 meter diepte. Puur en onaangetast. Het bevat een hoge concentratie magnesiumchloride, aangevuld met een door de natuur samengestelde  uitgebalanceerde hoeveelheid sporenelementen. Vandaar dat velen dit magnesium wereldwijd als superieur bestempelen. Zechsal is gevestigd vlakbij de bron. Daar verwerken en verpakken wij de producten.