Magnesium

Magnesium poeder

Magnesium poeder is magnesium in poedervorm. De Zechsal poeder supplementen zijn gemakkelijk zelf te doseren en zijn verkrijgbaar in 2 soorten. Perfect voor sporters. Magnesiumpoeder kopen? Dat doe je natuurlijk bij dé specialist in magnesium.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Magnesium bisglycinaat poeder 200 gram
€ 32,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Magnesium bisglycinaat poeder mini 40 gr
€ 8,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Zechsal magnesiumcitraat poeder, 200g
€ 18,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Magnesium citraat poeder
€ 5,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Zechsal magnesium poeder kopen?

Als je magnesium poeder wilt kopen, kies je voor Zechsal. Ons magnesium is van de hoogste kwaliteit en wij bieden alleen het puurste magnesium. Magnesiumpoeder is onder andere een perfecte aanvulling voor sterke botten en tanden en geeft je lichaam meer energie. Ideaal om dagelijks te gebruiken!

Je koopt magnesium poeder bij ons in verpakkingen van 40g en 200g. Zo’n kleine proefverpakking is ideaal om cadeau te doen of om gewoon even te kijken of het bevalt.  Als je het magnesium in poedervorm volgens de aanwijzingen gebruikt (1,5 gram per dag) dan kun je er ongeveer een kleine maand mee vooruit.

Een andere reden om juist Zechsal poeder magnesium te kopen is dat wij het product leveren in een zogenaamde ‘anhydrous’ vorm. Deze poedervorm lost beter op dan de meeste andere vormen. Wij verkopen al jaren magnesium en weten precies waar we over praten. Wil jij ook magnesiumpoeder kopen maar weet je niet welke je moet kiezen? We leggen de verschillen hier voor je uit.

Soorten magnesiumpoeder

Er zijn veel soorten magnesium poeder, maar hier behandelen we de 2 die wij verkopen: magnesium citraat poeder en magnesium bisglycinaat poeder. Ze vertonen veel gelijkenissen: beide gebonden met een andere stof om de opname gemakkelijker te maken of de werking te beïnvloeden. Daarnaast zijn ze ook nog eens goed met elkaar te combineren!

Magnesium in poedervorm kent veel voordelen - zo is het o.a. perfect voor mensen die moeite hebben met veel tabletten slikken.

Magnesium citraat poeder

Magnesium citraat poeder is een magnesium supplement in poedervorm dat is gebonden aan een citraat of citroenzuur. Dit zorgt voor een betere opname en meer energie. Deze vorm van magnesiumpoeder is voor onder andere sport heel interessant.

Zechsal magnesium citraat poeder 200g
Zechsal magnesiumcitraatpoeder 40g

Magnesium bisglycinaat poeder

Magnesium bisglycinaat is verbonden aan glycine een aminozuur of neurotransmitter. Dit zorgt voor de zenuwprikkelgeleiding en werkt in de hersenen. Perfect voor het stimuleren van concentratie en geheugen.

Zechsal magnesium bisglycinaat poeder 200g
Zechsal magnesium bisglycinaat poeder 40g

Waarom kiezen wij voor magnesium in poedervorm?

De poedervorm van magnesium is goed voor veel doeleinden. Deze specifieke vorm heeft ook voordelen ten opzichte van magnesium pillen. In pillen zitten namelijk bindmiddelen en andere onderdelen die het eindproduct minder zuiver maken. Natuurlijk is het zelf doseren van magnesium poeder ook iets dat zorgt voor meer handelingen, maar ook voor meer controle over de inname. Daarnaast weet je precies wat er in zit.

Een van de redenen die wij ook erg belangrijk vinden, is het milieu. Deze manier van inname laat veel minder afval achter en kan op een betere manier verpakt worden. Zo kan een product goed zijn voor de planeet en ook nog voor je dieet!

Hoe moet ik magnesium poeder innemen?

Magnesiumpoeder wordt het beste opgenomen op een lege, nuchtere maag. Dat betekent vroeg in de ochtend, nog voor het ontbijt. Idealiter wordt het poeder gemengd met lauwwarm water en in een keer opgedronken, maar met een sapje of in de thee is ook een aanrader.

De opname van magnesiumcitraat kun je ook nog bevorderen door er het sap van een uitgeknepen citroen aan toe te voegen. Naar smaak kan er nog wat meer water bij worden gedaan, anders kan het vrij zuur zijn.

De echte kenners weten dat bisglycinaat niet zo lekker smaakt (een beetje metaalachtig). Dat betekent dat het nog steeds in te nemen is met water, maar dat dit gewoon wat minder smakelijk kan zijn. Als alternatief kan het poeder magnesium ook door de yoghurt geroerd worden.

Magnesium poeder bestellen bij Zechsal

Bestel je poeder magnesium bij de echte specialist - Zechsal natuurlijk! Wij scoren een 4.8/5 uit meer dan 3300 beoordelingen en leveren al jarenlang tevreden klanten. Niet alleen consumenten bestellen hun magnesiumpoeder bij ons. Ook professionele sporters, fysiotherapeuten en andere zakelijke klanten gebruiken al tijden de verschillende producten van zechsal. De supplementen zijn puur natuur, met de grootst mogelijke zorg getest en verwerkt voor een prachtig natuurlijk resultaat. Bekijk ons assortiment als je magnesium poeder kopen wilt.

Betaal mogelijkheden