Zechsal ontzuringspakket

Perfect voor een detox kuur
  • Ontzuren met magnesium en natriumbicarbonaat
  • Verhoogt de pH van het lichaam
  • Zuivere kwaliteit bicarbonaat, zonder aluminium
  • Inclusief teststrips om je pH te meten
  • Voetenbad (750 gr) en bicarbonaat (1 kg)

Samen bijna 4 euro voordeel!

9% korting
Special Price € 39,95 Regular Price € 43,85
Zechsal ontzuringspakket
Zechsal ontzuringspakket
Special Price € 39,95 Regular Price € 43,85
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis verzending vanaf €25 (NL) €35 (BE) Levertijd: 1-3 werkdagen
Productbeschrijving Dosering en gebruik Ondersteuning Spaarprogramma Reviews Gerelateerde producten
Productbeschrijving

Een evenwichtige pH (zuurtegraad) in je lichaam is een belangrijke voorwaarde voor je gezondheid. Dit pakket is speciaal samengesteld om optimaal te ontzuren.Naarmate je ouder wordt verlies je een deel van je vermogen om zuur af te voeren en dit versnelt het verouderingsproces. Dat begint zo rond je veerstigste jaar. Een te zuur lichaam wordt met een chronisch slechte gezondheid, inclusief vermoeidheid, in verband gebracht. Daarnaast hebben sporters baat bij het verwijderen van zure afvalstoffen na intensieve inspanning.

Natriumbicarbonaat is samen met magnesium een een ijzersterke combinatie om je lichaam te ontdoen van zure afvalstoffen. Ideaal voor in een voetenbad of bad. Bij gezamenlijk gebruik versterken Zechsal zuiveringszout en Zechsal magnesium elkaar.

Zuiveringszout oftewel natriumbicarbonaat (NaHCO3-) vormt een basische buffer in ons bloed. Het zorgt ervoor dat het bloed licht alkalisch blijft (pH 7,36) door zure afvalstoffen te neutraliseren. Magnesium staat bekend om het verwijderen van zure afvalstoffen uit het lichaam. Magnesium ondersteunt daarbij meerdere processen in het lichaam als deze verstoord zijn.

De pH-test strips zijn bedoeld om dagelijks je pH-waarde te meten in speeksel of urine. Zo meet je snel en makkelijk de zuurtegraad van je lichaam en weet je of je vorderingen maakt richting een gezonde pH waarde.

Dosering en gebruik

Zuiveringszout

Via de huid
Gebruik 100 gram zuiveringszout op een ligbad (ca 100 liter water) en 20 gram op een voetenbad (ca 4 liter water). Duur: minimaal 20 minuten, beter is een half uur. Bicarbonaat kan uitstekend met Zechsal samen in een bad gebruikt worden.

Oraal
a. Dagelijks gebruik
Meng ca 1,5 gram (halve theelepel) met een glas koud water. Roer en wacht tot het helemaal is opgelost. Drink dit dagelijks op een nuchtere maag of vlak voor de maaltijd.

b. Kuur van 1 week (detox)
Zie boven, echter neem elke dag twee tot drie keer in. Meet je pH minimaal dagelijks, deze mag niet boven de 8,0 uitkomen. Als dit gebeurt, verlaag dan de dosering. Je kunt een dergelijke kuur 1 keer per 2 maanden doen om te ontgiften.

Badkristallen

Neem minimaal twee keer per week een voetenbad. Bij gezondheidsklachten bevelen wij aan om óm de dag een voetenbad te nemen, bij voorkeur 's avonds voor het slapen gaan. Dosering: 125 gram op ca. 4 liter warm water. De aanbevolen temperatuur is 37 graden Celsius. Duur: minimaal 20 minuten, optimaal is een half uur.

pH test strips

Gebruik je urine of speeksel om te testen, wacht 15 seconden tot de strip verkleurd is en lees op de kleurenschaal af wat de pH waarde is. De kleurenschaal geeft veel tussenwaarden aan en is makkelijk af te lezen.Deze pH strips meten alleen relevante pH waarden tussen de 4,5 en 9,0.

Het product geeft ondersteuning bij...
Energie
Spieren
Ontspanning
Vermoeidheid
Spaarprogramma
Wil je ook sparen voor extra korting? Maak nu een account aan en je ontvangt direct 4 spaarzegels!

Betaal mogelijkheden