Zechsal zelfdiagnosepakket met magnesium drops

  • Een startpakket om je eigen diagnose te stellen
  • Voor 3 weken lang dagelijks gebruik
  • Badkristallen, magnesiumolie en magnesium drops
  • Via de huid en om in te nemen voor optimale opname!
10% korting
Special Price € 35,95 Regular Price € 39,85
Zechsal zelfdiagnosepakket met magnesium drops
Zechsal zelfdiagnosepakket met magnesium drops
Special Price € 35,95 Regular Price € 39,85
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis verzending vanaf €25 (NL) €35 (BE) Levertijd: 1-3 werkdagen
Productbeschrijving Dosering en gebruik Ingrediënten Ondersteuning Spaarprogramma Reviews Gerelateerde producten
Productbeschrijving

Dit zelfdiagnose pakket helpt je om zelf te ervaren of je baat hebt bij extra magnesium. Het zelfdiagnose pakket met magnesium druppels is bedoeld voor 3 weken gebruik en bestaat uit drie producten:

  • 750 gram magnesium kristallen
  • 100 ml magnesiumolie
  • 30 ml magnesium drops

De badkristallen, magnesium olie en magnesium drops bevatten magnesiumchloride. Dit is de lichaamseigen vorm van magnesium. De badkristallen en magnesiumolie kunnen via de huid worden opgenomen, de magnesiumdruppels zijn om in te nemen.

Dosering en gebruik

Gebruik elke dag magnesiumdruppels door deze toe te voegen aan je drinken of voeding. Je kunt het bijvoorbeeld toevoegen aan water, thee of koffie, maar ook aan voeding zoals kwark, havermout of een smoothie. Gebruik een lage dosering van 10 tot 20 druppels per dag (inname van 50 tot 100 mg), naast de beide transdermale producten. In koffie of thee gebruik je max 3 druppels, in kwark of smoothie een stuk of 5 en in een grote bidon water maximaal 10. Verdeel het op deze manier over de dag, dat geeft je lichaam een maximale beschikbaarheid.

Gebruik elke dag 5 sprays magnesiumolie (100 mg) op je buik, voeten of onder de oksels. De opname is maximaal als de huid warm en schoon is. Masseer de olie licht in en laat de het 10 tot 15 minuten intrekken. Als je wilt spoel je daarna de restanten van je huid. Veel mensen laten het gedurende de nacht intrekken en douchen het in de morgen af.

Neem twee keer per week een voetenbad, bij voorkeur 's avonds voor het slapen gaan. Dit geeft een boost opname van magnesium. Op deze dagen hoeft u geen magnesiumolie te smeren of drops in te nemen. Een voetenbad geeft namelijk een boost opname, die voldoende is voor een hele dag. Dosering: 125 gram op ca. 4 liter warm water. Duur: minimaal 20 minuten. Optimaal is een half uur. Na drie weken dagelijks gebruik kun je voor jezelf de balans opmaken en bepalen wat het voor je heeft gedaan!

Ingrediënten
Aqua, Magnesiumchloride
Het product geeft ondersteuning bij...
Energie
Spieren
Ontspanning
Vermoeidheid
Spaarprogramma
Wil je ook sparen voor extra korting? Maak nu een account aan en je ontvangt direct 4 spaarzegels!

Betaal mogelijkheden