Lusteloosheid, vermoeidheid en magnesium

Vaak worden de lichamelijke oorzaken van lusteloosheid en vermoeidheid onderschat. We zien de oorzaken veelal in ons drukke bestaan en volle agenda. Aandacht voor de juiste voeding met goede mineralen en vitamines kan helpen om vermoeidheid en lusteloosheid te bestrijden. Daarbij speelt magnesium een belangrijke rol in onze energievoorziening en onze lichamelijke en geestelijke veerkracht.

Magnesium is bijvoorbeeld essentieel voor het actief worden van ATP, het stofje dat  zorgt voor onze energie. Zonder magnesium kunnen vitamine D, vitamines uit de B groep en sommigen zeggen ook vitamine C, veel minder goed hun werk doen. Magnesium is de grote regelaar in je lichaam en draagt bij aan lichamelijke en geestelijke energie.

Het magnesium van Zechsal is magnesiumchloride, een vorm die uitstekend wordt opgenomen en zich leent voor transdermale suppleite, d.w.z. opname via de huid.

Aanbevolen producten:

Wat is Zechsal magnesium?

Zechsal magnesium is een natuurproduct. Het wordt gewonnen vlakbij Veendam, is 250 miljoen jaar oud en komt van 1600 meter diepte. Puur en onaangetast. Het bevat een hoge concentratie magnesiumchloride, aangevuld met een door de natuur samengestelde  uitgebalanceerde hoeveelheid sporenelementen. Vandaar dat velen dit magnesium wereldwijd als superieur bestempelen. Zechsal is gevestigd vlakbij de bron. Daar verwerken en verpakken wij de producten.