Zechsal wandelpakket PLUS. Mét WandelHout.

  • De perfecte combinatie voor lang wandelplezier
  • Fit aan de start en je eerste hulp onderweg
  • Na afloop ontspannen met Zechsal voetenbad
  • Inclusief WandelHout tegen dikke vingers

Samen 3 euro voordeel!

9% korting
Special Price € 46,95 Regular Price € 51,85
Zechsal wandelpakket PLUS. Mét WandelHout.
Zechsal wandelpakket PLUS. Mét WandelHout.
Special Price € 46,95 Regular Price € 51,85
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis verzending vanaf €25 (NL) €35 (BE) Levertijd: 1-3 werkdagen
Productbeschrijving Dosering en gebruik Ondersteuning Spaarprogramma Reviews
Productbeschrijving

Loop jij ook graag lange-afstand-wandelingen? Zechsal helpt je met een nieuw pakket: een perfecte combinatie van magnesium van Zechsal en WandelWol producten. 

Wandelwol bestaat uit 100% schapenwol en is een antidruk-wol bij blaren en drukplekken. Het is zacht, rijk aan lanoline en geeft je het gevoel op wolken te lopen. Gebruik het om de druk van pijnlijke plekken te verzachten of preventief om blaren te voorkomen. 

De Zechsal voetenbad kristallen gebruik je de avond van te voren om fit aan de start te staan én natuurlijk na afloop om je spieren te ontspannen en je voeten te verzorgen. Voor tijdens de wandeling is WandelHout toegevoegd, een perfect middel tegen dikke vingers die kunnne ontstaan bij een lange wandeling.

Om het geheel compleet te maken de krachtige MCM-gel, speciaal ontwikkeld voor je gewrichten. Daarnaast zorgt deze gel voor ontspanning van de spieren rondom het pijnlijke gewricht en is ’t je eerste hulp bij kramp.

Kortom: een echt pluspakket voor gegarandeerd wandelplezier!

Zechsal MCM gel

Met de Zechsal MCM gel is verbetering mogelijk op een natuurlijke manier. MCM staat voor magnesium, chondroïtine en MSM. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten met bewezen werking geeft de gel gerichte ondersteuning bij het functioneren van gewrichten.

De basis van de gel is het oeroude magnesium uit de Zechstein bron. Magnesium heeft hierbij een dubbele werking. Het is samen met het aanwezige calcium verantwoordelijk voor de opbouw van gezonde en sterke botten. Daarnaast zorgt het voor ontspanning van de spieren rondom het pijnlijke gewricht. Juist deze spieren vangen de klappen op als een gewricht niet optimaal functioneert. Hoge spierspanning en verkramping liggen dan al gauw op de loer. Magnesium helpt het gebied rondom de gewrichten te ontspannen, waardoor verlichting ontstaat.

OptiMSM®, gember én chondroïtine zijn alle drie ontstekingsremmers. Gewrichtsklachten gaan vaak gepaard met ontstekingen, die hiermee drie-voudig worden aangepakt. Daarbij zijn OptiMSM® en chondroïtine beide een bouwstof voor ons kraakbeen, dat essentieel is voor soepel bewegen.

WandelWol® antidruk-wol

Wandelwol® bestaat uit 100% schapenwol en is een antidruk-wol bij blaren en drukplekken. Het is zacht, rijk aan lanoline en geeft je het gevoel op wolken te lopen. 

Gebruik het om de druk van pijnlijke plekken te verzachten of preventief om blaren te voorkomen.WandelWol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar, absorbeert en ventileert. Een bijzondere eigenschap is dat het voor warme voeten zorgt in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming.

Voor wie?
WandelWol is geschikt voor wandelaars, sporters, mensen met koude voeten of pijnlijke likdoorns. Maar het helpt ook bij wintertenen, hielspoor en een branderig gevoel onder de bal van de voet.

Kortom, wat doet WandelWol:

•   Ontlast drukplekken
•   Werkt preventief tegen blaren 
•   Verzacht de huid

Wandelwol geeft geen plakresten en is dus ook geschikt voor de gevoelige huid. 

Dosering en gebruik

Gebruik één of meerdere keren per dag op de gewrichten die klachten geven. De gel is prettig in gebruik en heeft een frisse geur. Even laten intrekken, afspoelen is niet nodig. Bij ernstige klachten kun je de gel ook gebruiken voor een pakking van het gewricht. Een folie om af te dekken zorgt voor extra warmte , waardoor de gel beter intrekt en optimaal zijn werk kan doen.

Het product geeft ondersteuning bij...
Gewrichten
Spieren
Ontspanning
Huid
Spaarprogramma
Wil je ook sparen voor extra korting? Maak nu een account aan en je ontvangt direct 4 spaarzegels!

Betaal mogelijkheden