Spierkrampen

Kramp? Water en magnesium nodig

Kramp kan allereerst betekenen dat er te weinig vocht aanwezig is in het lichaam. Het eerste advies is daarom ook om voldoende water te drinken. Als dat in orde is, is kramp meestal een teken van een accuut tekort aan magnesium. De spier blijft op een pijnlijke wijze aangespannen en heeft dringend magnesium nodig om te ontspannen. Smeren met de Zechsallsport gel brengt vrijwel direct verlichting.

Beter is het natuurlijk om kramp te voorkomen. Mensen die in magnesiumbalans zijn hebben veel minder kans op bijvoorbeeld nachtelijk krampen. Om in balans te komen is het belangrijk om elke dag wat extra magnesium te gebruiken. Dat kan op een natuurlijke manier door het gebruik van Zechsallsport producten of Zechsal (voeten)bad kristallen.

Rusteloze benen

Ook bij rusteloze benen (restless legs) is een positieve invloed te verwachten van magnesium. Als je last hebt van pijnlijke spieren en gewrichten, bijvoorbeeld als gevolg van een reumatisch aandoening, biedt het natuurzuivere magnesium van Zechsal verlichting. Zechsal ondersteunt een normale werking van de spieren en draagt vervolgens bij aan het behoud van soepele spieren.

Aanbevolen producten:

     •   Zechsallsport gel - Bestel nu!
     •   Zechsallsport combi - Bestel nu!
     •   Magnesiumkristallen voor bad of voetenbad - Bestel nu!

Wat is Zechsal magnesium?

Zechsal magnesium is een natuurproduct. Het wordt gewonnen vlakbij Veendam, is 250 miljoen jaar oud en komt van 1600 meter diepte. Puur en onaangetast. Het bevat een hoge concentratie magnesiumchloride, aangevuld met een door de natuur samengestelde uitgebalanceerde hoeveelheid sporenelementen. Vandaar dat velen dit magnesium wereldwijd als superieur bestempelen. Zechsal is gevestigd vlakbij de bron. Daar verwerken en verpakken wij de producten.