Makkelijk in te nemen

Om de inname en het gebruik van magnesium te bevorderen heeft Zechsal de magnesium drops ontworpen. Druppels zijn een stuk makkelijker in te nemen en te doseren dan pillen.

 
Ideaal voor in de koffie!

De druppels voeg je 3 tot 5 maal per dag toe aan de dagelijkse voeding. Ideaal voor in de koffie! Probeer de nieuwe magnesiumdruppels nu in handige 30ml of 100ml fles.

 
Puur natuur

De druppels bestaan, in tegenstelling tot magnesium pillen, uitsluitend uit magnesiumchloride en water. Alleen het natuurlijke, zuiverste magnesium ter wereld.

Voordelen van vloeibare magnesium druppels

Vloeibaar magnesium is eenvoudig toe te passen in het dagelijks leven en gemakkelijk toe te voegen aan voeding of drinken. Onze magnesium druppels hebben een aantal voordelen ten opzichte van de pilvorm:

  • Eenvoudig te doseren
  • Magnesium druppels uit de zuiverste magnesium bron ter wereld
  • Makkelijker in te nemen dan pillen
  • Draagt bij aan vermindering vermoeidheid
  • Draagt bij aan een normale werking van de spieren en het zenuwstelsel
Bezig met laden...
Aanbieding
Zechsal magnesium drops, 100 ml
Zechsal magnesium drops, 100 ml Puur natuur en groot gemak
Special Price € 26,05 Regular Price € 28,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Aanbieding
Zechsal magnesium drops, 30 ml
Zechsal magnesium drops, 30 ml Puur natuur en groot gemak
Special Price € 13,45 Regular Price € 14,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Sabine Leijten
 
“Magnesium drops in je spinazie-smoothie: gezond en 10 x lekkerder!“
Sabine Leijten, De Koelkastcoach

Gemakkelijke inname

Door het handige flesje met pipet kun je de magnesium drops en daarmee de magnesiuminname goed doseren gedurende de dag. In één keer veel magnesium innemen, zoals bij een pil, kan voor darmklachten zorgen. Daarnaast zijn de pillen vaak overgedoseerd. Je lichaam kan de druppels magnesium makkelijk opnemen, en beter verdeeld over de dag.

Niemand houdt van het innemen van pillen, dit geldt voor ouderen maar ook voor kinderen. De vloeibare magnesium druppels voeg je eenvoudig toe aan bijvoorbeeld yoghurt, koffie of thee. Hoe de druppels de smaak beïnvloeden lees je verder bij de handige toepassingen!

Lees meer
 
 

Dosering en Gebruik van druppels magnesium

De magnesium drops komen in een handige druppelflesjes van 30ml en 100ml. Het kleine flesje past gemakkelijk in je jas of tas en is zo overal te gebruiken. De 100ml druppels magnesium zijn de echte favoriet voor thuisgebruik.

Om ervoor te zorgen dat in totaal de dagelijks aanbevolen hoeveelheid magnesium behaald wordt – raden wij aan om 3 tot 4 maal daags de druppels te gebruiken. Wij bevelen 200 mg suppletie per dag aan, ongeveer de helft van de ADH. De officiële Europese richtlijn ADH is 375 mg. 10 druppels magnesium staat gelijk aan ongeveer 52 mg elementair magnesium. Door het magnesium door de dag heen te gebruiken kun je de hoeveelheid magnesium in je lichaam constant op peil houden.

Lees meer
De feiten op een rij
57%

van alle volwassen Nederlanders maakt gebruik van één of meerdere voedingssupplementen. Daarbij is er wel een verschil tussen vrouwen en mannen. 65% van de vrouwen gebruiken voedingssupplementen tegenover 49% van de mannen.

21%

van de Nederlanders die voedingssupplementen gebruikt geeft aan dat daar een vorm van magnesium bij zit. Samen met allen die multivitamines/mineralen binnenkrijgen is dat ruim 2 miljoen Nederlanders.

89%

van alle toegediende voedingssupplementen bestaat in vaste pil of capsule vorm. Het aandeel poeders en druppels groeit in Nederland, net als de wereldwijde trend laat zien, erg snel.

80%

van de productie is in handen van China (de grondstoffen) en India (de pillen). Het toezicht op de kwaliteit van de pillen neemt daarmee eerder af dan toe.

Voeding op smaak brengen
Bezig met laden...
Aanbieding
Zechsal magnesium drops, 100 ml
Zechsal magnesium drops, 100 ml Puur natuur en groot gemak
Special Price € 26,05 Regular Price € 28,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Aanbieding
Zechsal magnesium drops, 30 ml
Zechsal magnesium drops, 30 ml Puur natuur en groot gemak
Special Price € 13,45 Regular Price € 14,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Handige toepassingen van Vloeibare Magnesium Druppels

Naast de lichamelijke en geestelijke ondersteuning die het biedt, kun je nog veel meer met magnesium. Vloeibaar en voorzien van een handige pipet is het de ideale toevoeging in de keuken. Want magnesium druppels zijn niet geheel smaakloos en kunnen jouw voeding op smaak brengen. Het kan, deels bepaald door de dosering, een bitterzoete of hartige smaak toevoegen aan je gerechten.

Voeg 3 tot 5 druppels magnesium toe aan je koffie en je zal merken dat deze milder wordt van smaak. Daarentegen wordt thee juist weer pittiger van een paar druppels. Ook kan je het gebruiken in gerechten deels ter vervanging van zout. Het kan op verschillende gerechten een verschillend effect hebben. Probeer het dus vooral uit en ontdek wat je in de keuken kunt doen met de smaak van magnesium druppels!

Lees meer
 
Gizem Akbulut
 
“Magnesium drops zijn makkelijk in gebruik. Ik voeg ze ook toe aan yoghurt en drankjes voor de kinderen.“
Gizem Akbulut, eigenaar Mom’s Organic
Het zuiverste magnesium ter wereld

De magnesium drops komen uit de meest zuivere magnesium bron ter wereld, de Zechstein bron in Noord-Nederland. Het magnesium uit deze bron bevindt zich op een diepte van ruim 1600 meter onder het aardoppervlakte. Een écht Nederlands product, dus!

Deze Nederlandse magnesiumbron is een overblijfsel van wat vroeger de Zechsteinzee was. Dit was een oerzee die zo een 250 miljoen jaar geleden is opgedroogd. Het oppervlakte is relatief snel bedekt geraakt met een nieuwe bodemlaag. Hierdoor is het magnesium goed bewaard en beschermd gebleven van hedendaagse chemische en biologische vervuiling.

Lees meer
 
 

Een echt Nederlands product!

De magnesium druppels zijn als product in zijn geheel echt Nederlands. De druppels zijn ontwikkeld door Zechsal en Nedmag, beiden afkomstig uit Veendam. De flesjes worden geproduceerd door Miron in Hoogeveen en het bottelen gebeurt in Heerenveen bij Medisan. Het is dus een echt Nederlands product dat voortvloeit uit goede samenwerkingen.

Meer magnesium ontdekken? Probeer ook eens onze magnesium olie, magnesium poeder of een van onze andere producten!

Lees meer
Populair bij sporters
Bezig met laden...
Zechsallsport gel, 100 ml
Zechsallsport gel, 100 ml Pure magnesium power, mét OptiMSM
€ 14,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Zechsallsport gel, 500 ml.
Zechsallsport gel, 500 ml. Gebruikt door topsporters!
€ 47,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
 
Druppels gemaakt van magnesiumchloride dragen bij aan…

De magnesium druppels van Zechsal zijn gemaakt van magnesiumchloride en water. Het is een natuurlijke vorm van magnesium die goed op te nemen is in het lichaam. De druppels van magnesiumchloride dragen bij aan:

  • vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • de werking van het zenuwstelsel
  • de werking van de spieren
  • psychologische functies als je concentratie en geheugen
  • instandhouding van normale botten en tanden

Magnesium in druppelvorm is erg populair bij sporters. Zo gebruikt Tom Hendrikse het dagelijks bij trainingen. Tom Hendrikse is een Nederlands Atleet op de middellange afstand met als droom om voor Nederland uit te komen op de Olympische Spelen in 2024 in Parijs.

Tom Hendrikse
 
“Voor trainingen en wedstrijden doe ik nu standaard een paar magnesium drops in mijn waterfles.”
Tom Hendrikse, marathonloper
 

Betaal mogelijkheden