Kramp, restless legs, spieren en magnesium

Kramp is meestal een teken van een accuut tekort aan magnesium. De spier blijft op een pijnlijke wijze aangespannen en heeft dringend magnesium nodig om te ontspannen. Een paar spraytjes met de zechsal magnesiumolie brengt vrijwel direct verlichting.

Beter is om kramp te voorkomen. Mensen die in magnesiumbalans zijn hebben beduidend minder kans op bijvoorbeeld nachtelijk krampen. Ook bij rusteloze benen (restless legs) is een positieve invloed te verwachten van magnesium. Als u last heeft van pijnlijke spieren en gewrichten, bijvoorbeeld als gevolg van een reumatisch aandoening biedt het natuurzuivere magnesium van Zechsal verlichting. Zechsal ondersteunt een normale werking van de spieren en draagt vervolgens bij aan het behoud van soepele spieren.

Beter is om kramp te voorkomen. Mensen die in magnesiumbalans zijn hebben beduidend minder kans op bijvoorbeeld nachtelijk krampen. Ook bij rusteloze benen (restless legs) is een positieve invloed te verwachten van magnesium. Lees meer over magnesium en rusteloze benen

Aanbevolen producten:


Wat is Zechsal magnesium?

Zechsal magnesium is een natuurproduct. Het wordt gewonnen vlakbij Veendam, is 250 miljoen jaar oud en komt van 1600 meter diepte. Puur en onaangetast. Het bevat een hoge concentratie magnesiumchloride, aangevuld met een door de natuur samengestelde uitgebalanceerde hoeveelheid sporenelementen. Vandaar dat velen dit magnesium wereldwijd als superieur bestempelen. Zechsal is gevestigd vlakbij de bron. Daar verwerken en verpakken wij de producten.