Magnesium

Magnesium olie

Magnesium olie draagt bij aan tal van processen binnen het lichaam. Zo draagt de olie met magnesium bij aan de instandhouding van sterke botten en helpt het bij het celdelingsproces. Bestel meteen jouw magnesiumolie!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 Zechsal magnesium olie spray, 100 ml.
€ 12,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Zechsal magnesiumolie, 500 ml
Zechsal magnesiumolie, 500 ml Navulfles voor de 100 ml sprayflacon
€ 29,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Zechsal magnesiumolie, 1 ltr.
Zechsal magnesiumolie, 1 ltr. Voordelige navulfles voor de 100 ml flacon
€ 49,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Aanbieding
Zechsal magnesiumolie combi, 100 en 500 ml.
Special Price € 36,95 Regular Price € 42,90
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Aanbieding
Zechsal magnesiumolie combiXL, 100 ml en 1 ltr.
Special Price € 56,95 Regular Price € 62,90
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Magnesium olie kopen? Zechsal staat voor Puur en Zuiver

Ons assortiment waartoe onze magnesium olie ook hoort, bestaat uitsluitend uit producten van de hoogste kwaliteit. Afkomstig uit de Zechstein bron, bevat de olie de hoogst mogelijke concentratie in water opgeloste magnesiumchloride. Om de zuiverheidsgraad zo hoog mogelijk te houden, voegen wij nooit overbodige toevoegingen toe. Hierdoor is het zo puur als mogelijk en is het de beste magnesium olie verkrijgbaar!


Waar is magnesiumolie goed voor? Zechsal magnesium olie is effectief bij vele gezondheidsklachten. Veel mensen gebruiken magnesiumolie bij klachten als stress, huidproblemen, pijnlijke spieren en gewrichten. Bovendien herstelt magnesiumolie je magnesiumbalans.
De beste plekken om de magnesiumolie van Zechsal te gebruiken zijn de voeten, de oksels en de buikstreek. Maar als je last hebt van kramp of gespannen spieren dan is het ook verstandig die plek zelf te behandelen.


Voordelen van magnesium olie


Het mineraal magnesium heeft een uiterst belangrijke functie in ons lichaam. Afhankelijk van waar het mineraal extra nodig is, kun je de magnesium olie van Zechsal aanbrengen op het gewenste lichaamsdeel.
Je kunt bij ons kiezen uit een variatie van verschillende magnesiumolie producten. Magnesium spray in een handige flacon is hier een van. Deze vorm heeft een aantal voordelen


Geschikt voor uitwendig gebruik (opname via de huid)
Hoogst mogelijk concentratie magnesiumchloride (31%)
Lokaal toe te passen op de huid en gewrichten.
Vult magnesiumgehalte in lichaam effectief aan
Makkelijk te doseren
Handig voor na het sporten


Magnesium olie: De werking en bijwerkingen


Het mineraal magnesium kan op twee manieren opgenomen worden: oraal, of via de huid (uitwendig gebruik). Magnesium olie is voor uitwendig gebruik. Door de handige spray kun je de magnesium gericht toedienen. Het wordt daarom veel gebruikt voor stijve spieren, gewrichten en bij huidproblemen. Liever magnesium oraal gebruiken? Bekijk dan eens onze magnesium druppels of magnesium poeder!


Mogelijk heb je al het een en ander gelezen over het gebruik van magnesium olie en de (bij)werkingen. Zo kan het voorkomen dat bij het toedienen van de olie op de huid een licht prikkelend gevoel ontstaat. De magnesium olie prikt doordat het een verwijdend effect heeft op bloedvaten. Hierdoor ontstaat het prikkende gevoel en kan het zijn dat de huid rood en warm wordt. Dit is niet schadelijk maar juist een teken dat de magnesium (in)werkt. Lees hier alles over de werking en bijwerkingen van magnesium olie.


Als laatste nog een korte toelichting over het gevaar van magnesiumolie. Magnesium is een lichaamseigen stof. Bij een normale en juiste dosering is het dan ook niet gevaarlijk. Op al onze producten hebben wij de dosering op het label of de verpakking gezet. Zo weet je altijd welke dosering zorgt voor positieve gezondheidseffecten.


Gebruik van de olie

Magnesium olie kan het beste in gelijkmatige perioden worden gebruikt, zodat de magnesiumbalans in het lichaam stabiel blijft. Magnesium wordt het beste opgenomen via de voeten, de oksels of de buikstreek. Zorg ervoor dat je het goed inwrijft nadat het op de huid is aangebracht, dit bevordert de opname van het product aanzienlijk.
Bij het gebruik kunnen de volgende richtlijnen worden gehanteerd voor effectief gebruik:

  • Dagelijks 15-20 sprays
  • Laat de olie minimaal 10 minuten inwerken
  • Spray bij voorkeur op voeten of oksels
  • Spray bij voorkeur op een verwarmde huid (na douchen of inspanning), de poriën staan dan meer open wat de magnesium olie opname bevordert.

Magnesium olie bestellen bij Zechsal

Zechsal staat niet alleen voor kwalitatief hoge producten, wij streven ook naar een optimale klantbeleving. Wij doen er alles aan om u te laten genieten van de kracht van onze magnesium olie.
Wanneer je voor 15:00 uur besteld, zorgen wij dat jouw bestelling nog dezelfde dag verzonden wordt. Zo kun je snel genieten van de magnesiumolie.


Heb je nog vragen over een product? Wij helpen je graag. Wij zijn te bereiken op 0598-626810. Ook kun je jouw vragen mailen naar info@zechsal.nl. Weet je inmiddels wat je moet weten? Wachten dan niet langer met magnesium olie kopen!

Betaal mogelijkheden