Magnesium olie

Zechsal magnesiumolie is natuurlijk, zuiver en krachtig. Ideaal bij een magnesiumtekort.

Bekijken
Speciale prijs € 36,95 Normale prijs € 42,90
Bekijken
Speciale prijs € 56,95 Normale prijs € 62,90
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heeft u een vraag over een product? 

Bel ons op 0598 626810

Magnesiumolie kopen?

Wil jij zeker weten dat je de beste kwaliteit magnesiumolie koopt? Bestel dan Zechsal magnesiumolie. Het is de hoog geconcentreerde vloeibare vorm van magnesiumchloride, opgelost in water. Magnesium olie is uitermate geschikt om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. Handig en voordelig in gebruik, voor het hele lichaam. 

Waar is magnesiumolie goed voor? Zechsal magnesium olie is effectief bij vele gezondheidsklachten. Veel mensen gebruiken magnesiumolie bij klachten als stress, huidproblemen, pijnlijke spieren en gewrichten. Bovendien herstelt magnesiumolie je magnesiumbalans. De beste plekken om de magnesiumolie van Zechsal te gebruiken zijn de voeten, de oksels en de buikstreek. Maar als u last heeft van kramp of gespannen spieren dan is het ook verstandig de plek zelf te behandelen.

Magnesium olie toepassen

Magnesiumolie kan je het beste aanbrengen op de voeten, buik en oksel. Hier wordt het magnesium het beste opgenomen. Verder wordt magnesiumolie ook plaatselijk toegepast om klachten als pijnlijke spieren en kramp te verlichten. 

De ervaringen met magnesiumolie zijn over het algemeen zeer positief, maar er zijn ook enkele bijwerkingen van magnesiumolie. Lees hier meer over magnesiumolie bijwerkingen.