Magnesium en ons hart

Voldoende magnesium is van vitaal belang voor de werking van ons hart. Magnesium zorgt ervoor dat adenosinetrifosfaat , afgekort ATP actief kan worden. ATP zorgt voor energie en dat heeft het hart nodig om 8000 liter bloed per dag door ons lichaam te pompen. Ook is magnesium essentieel voor ons zenuwstelsel en de zenuwgeleiding. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met voldoende magnesium minder kans hebben op het ontstaan van hart- en vaatziekten.

Ook hartritmestoornissen kunnen te maken hebben met onvoldoende magnesium. Via het natuurlijke Zechsal vult u dit aan en merk je binnen een paar weken of het bijdraagt aan de vermindering van deze vervelende klacht. 

Aanbevolen producten:Wat is Zechsal magnesium?

Zechsal magnesium is een natuurproduct. Het wordt gewonnen vlakbij Veendam, is 250 miljoen jaar oud en komt van 1600 meter diepte. Puur en onaangetast. Het bevat een hoge concentratie magnesiumchloride, aangevuld met een door de natuur samengestelde  uitgebalanceerde hoeveelheid sporenelementen. Vandaar dat velen dit magnesium wereldwijd als superieur bestempelen. Zechsal is gevestigd vlakbij de bron. Daar verwerken en verpakken wij de producten.