Zechsal hamamdoek. Verkrijgbaar in 4 mooie kleuren.

Zechsal hamamdoek. Verkrijgbaar in 4 mooie kleuren.

•  Hamamdoek van 100% biologisch katoen
•  Certificaat ecologisch & duurzaam (GOTS)
•  Lekker groot: 95 x 180 cm
•  Met geborduurd Zechsal logo
•  Verkrijgbaar in 4 kleuren

Vanaf € 28,95
Adviesprijs: € 28,95

Spaarprogramma

Wil je ook meesparen? maak dan nu een account aan!

Trusted-stars Payments
  • Op voorraad
  • Spaar Zechsal punten
  • Voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Heeft u een vraag over een product? 

Bel ons op 0598 626810

Voel de stof van deze handdoek en je weet meteen waarom je juist deze wilt hebben! Deze heerlijk grote hamamdoek is niet alleen een plaatje om te zien maar laat zich ook klein opvouwen, is super absorberend en droogt snel. De speciale weeftechniek uit het Ottomaanse rijk is meer dan 600 jaar oud en zorgt voor een soepele stof die goed absorbeert. De hamamdoek is licht, veelzijdig te gebruiken én duurzaam!

♥   100% biologische kwaliteit, van ultra-absorberend katoen. 
Wat deze handdoek zo bijzonder maakt is de speciale oude weeftechniek, die door LeStoff (de fabrikant) geoptimaliseerd is. Daardoor kan deze doek meer water opnemen dan alle andere hamam doeken die ook zo dun zijn. En dit wordt alleen maar beter naarmate de doek vaker is gewassen. Je kunt de hamam doek tot 60 graden wassen, maar bij lichte vervuiling is 30 graden natuurlijk beter (qua energieverbruik).

♥   GOTS heeft een certificaat afgegeven dat de handdoek ecologisch is geproduceerd en dat er geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt voor de productie. De handdoek bevat ook geen microplastics. Met deze handdoek zorg je goed voor jezelf en voor de planeet!

♥   Zechsal staat garant dat deze handdoeken onder goede arbeidsomstandigheden zijn gemaakt. Ook dit heeft een keurmerk gekregen (BSCI).

♥   De handdoek is lekker groot (95x180 cm), waardoor je haar veelzijdig kunt gebruiken: als badhanddoek, wikkeldoek (pareo), strandlaken, bij sauna & wellness, yoga, sport of picknick.

♥    Deze fouta of hamamdoek is lichtgewicht: ze weegt slechts 300 gram. Als je haar klein opvouwt kan ze zo mee op reis. Ze weegt slechts een derde van een standaard badstof handdoek, maar heeft dezelfde absorptiecapaciteit. 

Heeft u een vraag over een product? 

Bel ons op 0598 626810