Zechsal collageen PLUS

Bevat 60 capsules
  • Kraakbeencomplex, gewrichts-multi
  • Met uniek, ongedenatureerd collageen type 2
  • Bevat MSM, mangaan, hyaluronzuur en vit C,D en E
  • Uitermate geschikt voor gewrichtsproblemen
€ 29,95
Zechsal collageen PLUS
Zechsal collageen PLUS
€ 29,95
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Extra korting!
  • Koop 2 voor € 29,35 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 4 voor € 28,75 per stuk en bespaar 4%
  • Koop 6 voor € 28,15 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 10 voor € 26,96 per stuk en bespaar 10%
Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis verzending vanaf €25 (NL) €35 (BE) Levertijd: 1-3 werkdagen
Productbeschrijving Dosering en gebruik Ingrediënten Ondersteuning Spaarprogramma Reviews
Productbeschrijving

Collageen wordt voornamelijk gebruikt om veroudering van de huid tegen te gaan. Maar het doet veel meer dan dat. Ook je spieren, gewrichten, ogen, bloedvaten en darmen hebben collageen nodig. Het collageen van Zechsal is puur en effectief. Een zuiver Nederlands product dat door een hoogwaardig productieproces onderscheidend is. Collageen is een verzamelnaam voor honderden eiwitten die in ons lichaam voor verbinding en samenhang zorgen. We bestaan voor maar liefst 40% uit collageen. De lichaamseigen aanmaak van collageen neemt na het vijentwintigste levensjaar af. We merken dat onder andere aan onze huid die minder strak wordt en aan afnemende soepelheid van spieren en gewrichten. Extra collageen is daarom een welkome aanvulling.

Het collageen van Zechsal is ongedenatureerd. Dit betekent dat het collageen nog in zijn oorspronkelijke biologisch actieve vorm aanwezig is. Hierdoor is het wezenlijk anders dan gehydrolyseerd collageen, waarbij het eiwit in stukjes is geknipt. Ongedenatureerd collageen wordt door het lichaam herkend als lichaamseigen. Hierdoor voorkom je een overreactie van het immuunsysteem, waardoor het collageen aangevallen en afgebroken wordt.

Zechsal collageen PLUS

Deze variant kun je met recht een gewrichts-multi noemen. Het collageen type 2 wordt vergezeld van onder andere MSM, mangaan, hyaluronzuur en vitamine C,D en E. Het ondersteunt rechtstreeks de opbouw en onderhoud van kraakbreen en is daarom uitermate geschikt voor mensen met gewrichtproblemen, zoals artrose en artritis. 

Tip: combineer collageen PLUS met magnesium en OptiMSM. Ideaal voor uw gewrichten, spieren, huid en haar.

Ingrediënten: Methylsulfonylmethane, Ascorbic Acid, Capsule (Hydroxypropyl-methylcellulose, Gellan), Collagen, D-Alpha-Tocopherylacetate, Siliciumdioxide, Hyaluronic Acid, Manganese Bisglycinate, Cholecalciferol, Magnesium Stearate.
Houdbaarheid: zie bodem van het potje.

Samenstelling  2 capsules RI
T2NDC ® collageen 160 mg  
MSM 300 mg  
Hyaluronic acid 15 mg  
Vitamine C 200 mg 250%
Vitamine D 5 µg 100%
Vitamine E 10 mg 83%
Manganese 1,5 mg 75%

 

Dosering en gebruik

Onderhoudsdosering: dagelijks 1 capsule innemen, bij voorkeur voor een maaltijd.
BIj chronische klachten (maximaal) twee capsules per dag. 

Ingrediënten
Assorobic Acid , Cholecalciferol , Collagen, D-Alpha-Tocopherylacetate , Hyaluronic Acid, Hydroxypropylmethylcellulose, Lees meer ingrediënten Hydroxypropylmethylcellulose, Maganase Bisglycinaat, Magnesium Stearate, Methylsulfonylmethane, Silicium-Dioxide
Het product geeft ondersteuning bij...
Gewrichten
Huid
Spaarprogramma
Wil je ook sparen voor extra korting? Maak nu een account aan en je ontvangt direct 4 spaarzegels!

Betaal mogelijkheden