Wellness

Steeds meer mensen ervaren dat Zechsal goed is voor lichaam en geest. Voor een speciale behandeling kunt u naar een beautysalon of sauna gaan die met Zechsal werkt, maar u kunt ook gewoon thuis van Zechsal genieten.

Lekker slapen...
Een van de fantastische effecten van het gebruik van Zechsal, is een heerlijke nachtrust. Het magnesium in Zechsal wordt maximaal opgenomen door het lichaam en zorgt voor algehele ontspanning. De Engelsen noemen Zechsal niet voor niks ‘ the relaxation mineral’. Zechsal helpt bij slaapproblemen. Ervaar zelf wat een voetenbad of dobberbad voor u doet!

Een gezonde, mooie huid
Magnesium heeft een sterk hydraterende werking en zuivert optimaal. Bij regelmatig gebruik van Zechsal zal de huid beter herstellen en zachter en strakker aanvoelen. Pakkingen met Zechsal (gel of scrub) zijn een weldaad voor de huid en worden in vele professionele praktijken toegepast. Het resultaat: een jonge, energieke uitstraling!

Floaten
Zechsal wordt toegepast in zogenaamde floating tanks. In een ultra hoge concentratie ga je drijven op het water. Het geeft een unieke ontspanning voor lichaam en geest. Door de sterke opname van magnesium heeft dit een bijna therapeutische werking. Vraag ernaar bij uw sauna of wellness center!

Breinboost
Uit recent onderzoek komt de suggestie naar voren dat extra magnesium ook een positieve invloed heeft op de hersenen. Vast staat in ieder geval dat magnesium onmisbaar is bij de energieproductie. Het helpt hersenen en zenuwen beschermen bij al te grote drukte en bevordert de activering van vitaminen uit de B-groep. Masseer dagelijks 5 tot 10 sprays magnesoimolie uit in de nek en hals. Laat het 20 minuten inwerken en spoel indien gewenst na.

Magnesium wordt ook wel het anti-stress mineraal genoemd. Het is een belangrijke bron voor de energievoorziening en werkt als een natuurlijke tranquilizer. Zechsal helpt bij herstel van de energiebalans en geeft een aangename ontspanning.

 

 

Betaal mogelijkheden