Wandelhout, per set. Tegen opgezette vingers en handen.

  • Vermindert vochtophoping
  • Bevordert doorbloeding van de handen
  • Helpt om in balans te lopen
  • Handig in gebruik
€ 14,99
Wandelhout, per set. Tegen opgezette vingers en handen.
Wandelhout, per set. Tegen opgezette vingers en handen.
€ 14,99
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden! Gratis verzending vanaf €25 (NL) €35 (BE) Levertijd: 1-3 werkdagen
Productbeschrijving Dosering en gebruik Spaarprogramma Reviews Gerelateerde producten
Productbeschrijving

WandelHout is een handig en lichtgewicht tool voor (lange afstands-) wandelingen bij klachten van opgezette en/of stijve handen en vingers. WandelHout is gemaakt voor de wandelaar die zijn handen en vingers wil bewegen om de doorbloeding op gang te houden. Hierdoor vermindert de vochtophoping in de vingers en blijft wandelen een plezier! Het gebruik is te vergelijken met het effect van Nordic walking waarbij je handen en armen in beweging blijven.

De oorzaak van vochtophoping ligt in het naar beneden hangen van de armen waardoor de bloedcirculatie trager verloopt. Met het gebruik van WandelHout blijven de spieren in beweging en de bloedcirculatie optimaal.

Dosering en gebruik

Knijp om en om lichtjes in het WandelHout. Het lopen gaat hierdoor ritmischer, de doorbloeding wordt gestimuleerd en het bovenlichaam gaat rechterop staan. Het gebruik van WandelHout kan ook vermoeidheid en spierpijn verminderen. De handige koordjes zorgen ervoor dat WandelHout aan de pols blijft hangen. 

Spaarprogramma
Wil je ook sparen voor extra korting? Maak nu een account aan en je ontvangt direct 4 spaarzegels!

Betaal mogelijkheden