Pure kwaliteit

Het werkzame bestanddeel in Zechsal is magnesiumchloride,  een mineraal in een pure en krachtige vorm. De Zechsal producten bevatten de hoogste concentratie van dit zuivere magnesium. Via het Zechstein Inside keurmerk wordt dit gegarandeerd.De kwaliteit van het productieproces is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Productie en verpakking van de magnesiumolie, gel en badkristallen vindt plaats onder GMP-standaarden en HACCP-normen. 

Dit geldt ook voor de body cream en de shampoo. Hiervoor is de receptuur ontwikkeld in samenwerking met Bio-Gen, gevestigd in Bad Ems Duitsland. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en voldoen aan de strenge regels van de BDIH (Bundesverband der Industrie- und Handelsunternehmen für Arzneimittel, Reformwaren, Nahrungsergänzungsmittel und kosmetische Mittel) voor natuurcosmetica. 

De Zechsal producten zijn niet op dieren gestest, bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn 100% natuurlijk. Bij de keuze van de verpakkingsmaterialen en leveranciers proberen we het milieu zoveel mogelijk te ontzien.

Betaal mogelijkheden