Magnesium en de overgang

Magnesium en de aanmaak van hormonen
Een toereikende verzorging met magnesium kan verlichtend werken in de overgang. Magnesium speelt een sleutelrol bij de energiestofwisseling en de aanmaak van hormonen. Wanneer deze hormonenbalans tijdens de overgang zich aan het ‘resetten’ is kunnen er vervelende zaken optreden variërend van opvliegers en stemmingswisselingen tot slapeloosheid en lusteloosheid.


Natuurlijke ondersteuning door magnesium
Magnesium is een natuurlijke ondersteuner voor meer dan 300 enzymatische processen en werkt preventief. Ook op het krijgen van structurele klachten waar je last van kunt hebben tijdens en na de overgang, zoals bijvoorbeeld osteoporose (botontkalking). Zonder voldoende magnesium zullen vitamine D en calcium minder effectief zijn in het lichaam en in sommige gevallen zelfs contraproductief worden.

Magnesium is de dirigent in je lichaam en de basis voor een goede gezondheid. Het helpt je op een natuurlijke manier en vermindert de klachten die ontstaat door de overgang. Opvliegers worden minder heftig en treden minder vaak op, je stemming wordt beter en doordat je beter slaapt heb je de volgende dag ook meer energie. 

Aanbevolen producten:

       ♥  Zechsal zelfdiagnosepakket plus - Bestel nu!
       ♥  Zechsal combi of combi XL (magnesiumolie) - Bestel nu
       ♥  Magnesiumkristallen voor bad of voetenbad - Bestel nu
       ♥  Bodycream - Bestel nu!

Wat is Zechsal magnesium?

Zechsal magnesium is een natuurproduct. Het wordt gewonnen vlakbij Veendam, is 250 miljoen jaar oud en komt van 1600 meter diepte. Puur en onaangetast. Het bevat een hoge concentratie magnesiumchloride, aangevuld met een door de natuur samengestelde  uitgebalanceerde hoeveelheid sporenelementen. Vandaar dat velen dit magnesium wereldwijd als superieur bestempelen. Zechsal is gevestigd vlakbij de bron. Daar verwerken en verpakken wij de producten.