Hyperactiviteit, slecht concentreren en magnesium

Het aantal mensen met een gedragsstoornis is de laatste tientallen jaren fors toegenomen. ADHD, autisme, asperger, gewoon druk of moeite met concentratie, het komt steeds meer voor.

Niet alleen kinderen, maar ook veel volwassenen kampen met deze aandoeningen en de bijbehorende problemen in het dagelijkse leven. De medicatie is vaak grof geschut en kent, zeker op de lange termijn, behoorlijke bijwerkingen.

Een behandeling met magnesium, soms in combinatie met vitamines zoals B6 kan een natuurlijk alternatief bieden. Verwacht geen wonderen, maar het is het proberen zeker waard! Extra magnesium draagt namelijk bij aan een betere ontspanning, meer concentatievermogen, een een beter geheugen!

Aanbevolen producten:

Wat is Zechsal magnesium?

Zechsal magnesium is een natuurproduct. Het wordt gewonnen vlakbij Veendam, is 250 miljoen jaar oud en komt van 1600 meter diepte. Puur en onaangetast. Het bevat een hoge concentratie magnesiumchloride, aangevuld met een door de natuur samengestelde  uitgebalanceerde hoeveelheid sporenelementen. Vandaar dat velen dit magnesium wereldwijd als superieur bestempelen. Zechsal is gevestigd vlakbij de bron. Daar verwerken en verpakken wij de producten.