Klanten over Zechsal

Beste medewerker
Via mijn dochter -van leogoespaleo blog- ben ik geattendeerd op jullie producten. De olie gebruik ik als pijnbestrijding o.a voor mijn voeten voor de nacht. Vóór het gebruik van de olie werd ik vaak wakker van de pijn, nu slaap ik door na 4 sprays gebruikt te hebben. Top!
Dita uit Achthuizen

Een normaal leven dankzij Zechsal
Ik wil jullie bedanken voor mijn voor 90% verdwenen psoriasis! Jarenlang zalfjes, lichttherapie en allerlei loze middeltjes geprobeerd. Moedeloos en wanhopig werd ik er van. Sinds ik zechal heb ontdekt kan ik eindelijk weer een normaal leven lijden.
Met vriendelijke groet, Charmayne uit Amsterdam

Mijn kuitkrampen zijn verdwenen
Van de zomer kreeg ik behoorlijk veel last van kuitkramp en kon nog nauwelijks hardlopen. Ook na twee behandelingen dry-needling bleef de kuitkramp aanhouden. Ik heb daarom magnesiumolie van Zechsal gekocht en ben iedere avond mijn kuiten gaan insmeren. Hierdoor ging het hardlopen gelukkig weer steeds beter en ook de sportmasseur constateerde dat de kuitkrampen zijn verdwenen. Ik blijf mijn kuiten en hamstrings regelmatig insmeren. Inmiddels loop ik weer heerlijk en heb ik al weer een wedsttijd gelopen.
Annemarie Dumpel

De pijn in zijn benen is weg
Mijn vader in Brazilie heeft al jaren pijn in zijn benen en tot nu toe was er niets dat hielp. Tot hij zowel de body gel als de spray ging gebruiken! Als sneeuw voor de zon is zijn pijn weg en hij kan nu goed slapen. Een duidelijk magnesium tekort dus! 
Glaucia Pedrosa Canabrava 

Beter en goedkoper dan pillen
Ik slik al een poos magnesiumtabletten omdat ik me lusteloos voelde en 's nachts last had van krampen. Nu ben ik van tabletten overgestapt op Zechsal omdat ik via een vriendin goede berichten had gehoord. Ik ben nu wel overtuigd dat op de huid smeren beter is dan slikken. Ik gebruik 20 sprays magnesiumolie per dag. Dat is voor mij voldoende. Het is wel even wat meer werk dan de twee pillen die ik slikte, maar ik weet nu wat ik binnenkrijg. Ik heb eerst de flacon van 100 ml geprobeerd en heb nu een liter besteld. Daar doe ik een jaar mee. Dat is ook nog eens goedkoper.
Welmoed van der Laan

Mijn leven is totaal veranderd... 
Ik heb sinds 2009 veel last van psoriasis op mijn benen en ellebogen. ik heb in 2010 negen maanden lichttherapie gehad en al die jaren smeerde ik ook met dovobet. Er was absoluut geen verbetering, het werd alleen maar erger. Nu ben ik via mijn zus in contact gekomen met ZECHSAL olie, gebruik het sinds 27 februari en mijn leven is totaal veranderd. De psoriasis is voor 90% weg! Ik smeerde in het begin 2 x per dag, en nu 1 x per dag. Als de zon schijnt ga ik met mijn benen in de zon zitten en spray vaak mijn benen in en laat het opdrogen in de zon. Het lijkt wel of ik dan de psoriasis zie verdwijnen. Sinds een tijdje ga ik ook een paar keer per week in het ligbad met de magnesiumkristallen, en dat voelt erg prettig aan. Ik verlang nu naar de zomer want dan kan ik sinds jaren weer een rok aan.
Rianne van Erve

Minder pijn en heerlijk ontspannen
Ik wil even laten weten zeer tevreden te zijn over het gebruik van de magnesium. Ik heb de gel gekocht en het badzout. De gel helpt zeer goed bij pijnklachten en vanmiddag hebben mijn man en ik een bad met magnesium genomen. Een bijzondere ervaring. Na afloop een heerlijk ontspannen gevoel. En daarna naar bed. Heerlijk. 

Ik heb ook een klant van mij gemasseerd met de gel. Hij voelde zich heerlijk na afloop en had een uitstekende nachtrust. Vertelde mij vandaag een paar dagen het gevoel te hebben gehad op watten te lopen. Ik heb deze massage wel gecombineerd met magnetiseren. Dus beide in een geeft een heerlijk resultaat. Ik ben heel blij met de ontdekking ervan.
Met vriendelijke groet, Paulien van Bilsen. 

Beter dan teerzalf
Voor mijn eczeem gebruikte ik teerzalf. Maar Zechsal gel werkt bij mij beter. Het is reukloos (teerzalf stinkt) en mijn huid reageert er goed op. Beter dan teerzalf dat bij mij in zonlicht heftige huidreacties opriep. 
Bea de Wind

Mijn kind is rustiger
Ik had een artikel gelezen over extra toediening van magnesium bij kinderen met ADHD. Ik masseer nu mijn hyperactieve zoon een paar keer per week met magnesiumolie. Hij vond het wat prikken in het begin maar het werkt wel. Hij is rustiger en beter aanspreekbaar. Dankjewel voor dit mooie product.
Greetje van Dragt

Tip: ik meng het met shampoo
Ik heb last van jeuk op mijn hoofdhuid. Het inmasseren met Zechsal bodygel vond ik nogal omslachtig.Ik heb het nu vermengd met gewone shampoo van de Hema, in een verhouding van 3 delen shampoo en 1 deel bodygel. Ik laat het wel een tijdje intrekken en heb nu duidelijk minder jeuk!
Frans Visschenga

Weg jeuk, weg schilfers
Ik was best sceptisch, had al zoveel geprobeerd. Het eerste Zechsal-zoutbad voelde een beetje raar. Even leken de klachten zelfs erger te worden. Maar na een week ging mijn huid zienderogen vooruit. Weg jeuk, weg schilfers. Ik wil niet zeggen dat ik nooit meer ergens last van heb, maar wat een verschil! Het mooie is ook: nu ik weet dat er een middel is waar ik baat bij heb, heb ik er ook veel minder stress van. En dat scheelt waarschijnlijk al de helft.
Conny Baas 

Standaard in mijn sporttas
Naarmate ik ouder word, heb ik steeds vaker last van kramp. Soms na langdurige inspanning, maar soms ook als ik even in een ongewone houding zit. Op de tennisclub kwam iemand met zo’n spuitflesje Zechsal aanzetten. Wonderlijk spul! Maar het hielp wel. Ik heb het nu standaard in mijn sporttas zitten en gebruik het voor en na het sporten. Het is een beetje deel van het ritueel geworden, zeg maar.
Job van der Vaart.

Ik slaap veel beter
Ik had last van een zeer droge huid. Via een vriendin hoorde ik over Zechsal uit Veendam. Ik heb de gel besteld en ben regelmatig gaan smeren. In het begin had ik wel wat last van tintelingen, maar dat gaat over. En het helpt! Als bijwerking heb ik ontdekt dat je er veel beter van slaapt. s’ Avonds masseer ik een paar vingertoppen gel uit over mijn buik. Ik slaap als een roos.
Francine van Duren.

Minder kramp, meer energie
Ik gebruik regelmatig een voetenbad. Nu heb ik veel minder last van spierkrampen. ook voel ik me fitter en energieker.
Jitske van der Hoeven.

Mooiere huid, minder pijn
Als schoonheidsspecialiste behandel ik regelmatig mensen met een pakking met magnesiumgel die ik bij Zechsal koop. De resultaten zijn spectaculair. alleen De huid gaat er echt veel beter uitzien en wordt strakker. Ook mensen met reuma hebben er baat bij. Een van mijn klanten gaf aan dat de pijnklachten duidelijk zijn verminderd.
Alicia van studio Alicia uit Hoorn.

Betaal mogelijkheden