Bianca & Bjorn Bakker

Mijn naam is Bianca Bakker, 25 jaar en sinds een aantal jaar trotse ambassadrice van Zechsal. Dagelijks train ik hard om mijn doelen te behalen, namelijk het winnen van het Nederlandse kampioenschap marathonschaatsen en als eerste over de finish komen op de 200km op de Weissensee.

Wekelijks ga ik in een voetbad met magnesium vlokken. Voordat ik de Zechsal producten gebruikte had ik dagelijks last van kramp in mijn hamstring, dit is enorm gereduceerd door het gebruik van de magnesium vlokken. Daarnaast vind ik het erg fijn om de Zechsallsport gel te gebruiken tijdens trainingskampen en wedstrijd weekenden, dit zorgt bij mij voor een goed herstel. Waar ik na een massage de volgende dag vaak last heb van slappe benen, is dit na het gebruik van de magnesium producten niet het geval. Daarnaast is het ook erg praktisch dat het in een grote verpakking te verkrijgen is, handig voor thuis. En in een kleine verpakking, handig om mee te nemen.

Ik ben Bjorn Bakker, 27 jaar. Op dit moment werkzaam als fysiotherapeut naast mijn sport. Mijn hoofdsport is wielrennen en daarnaast schaats ik nog op nationaal niveau marathons met als focus natuurijs. Mijn beste resultaten zijn als wielrenner dat ik 3 klassiekers en 3 criteriums heb weten te winnen. Na een aantal jaar in de categorie zonder contract te hebben gereden was afgelopen jaar mijn eerste keer in het (semi) professionele circuit. Als schaatser ben ik 12e geworden op de 200 kilometer alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee.

Op dagelijkse basis gebruik ik zelf MSM en de Zechsallsport gel. Voor wedstrijden ga ik altijd in een voetenbadje met magnesium vlokken om net even een extra boost te krijgen. Mijn ervaringen zijn dat ik door het gebruik van magnesium net even dat beetje extra inspanning kan leveren en ook sneller kan herstellen. Voor mij als wielrenner is dit vooral in meerdaagse wedstrijden een groot voordeel.

Als fysiotherapeut/masseur laat ik geregeld patiënten kennismaken met MSM en Zechsallsport gel. Ik krijg dan vaak positieve berichten terug. Bijvoorbeeld dat klachten als pijnlijke voeten tijdens wandelen en nachtelijke krampen verholpen worden.